Rustig gelegen karaktervolle woning aan het Voorhavenpark, op amper 2 km van de Gentse binnenstad. De woning heeft 3 ruime terrassen en achteraan toegang tot een grote binnentuin en ondergrondse parking. Achter de 8 meter brede gevel schuilt een gezellige, ruime woning met open en volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers (makkelijk uitbreidbaar naar 3), 2 badkamers, wasruimte en heel wat berging. 

Het woongedeelte op het 1ste verdiep heeft een open haard en volledig ingerichte keuken met natuurstenen werkblad en kookeiland. De donkere betonvloer vormt met de originele oud-bakstenen zijwand en het withouten plafond een harmonieus geheel. Verder is er nog een apart toilet, berging met extra douche, wasmachine en droogkast.

Op de 2de verdieping bevindt zich vooraan het grote zuidgericht terras. Ook de slaapkamer met kamerbrede ramenwand en schuiframen geeft uit op een ruim terras. Er is een apart toilet. De badkamer heeft een bad, douche, lavabo en ingebouwde kasten. Op de 3de verdieping (in het dak) bevindt zich de 2de slaapkamer, 2de badkamer en grote hobbyruimte die eenvoudig om te bouwen is tot 3de slaapkamer met nog plaats voor berging of hobbies.