Trinity = duurzaam en kwaliteit en 'urban ecology'

In het project Trinity staan licht en ruimte centraal. Duurzaam gebouwd met natuurlijke en kwaliteitsvolle materialen, zoals silicaatstenen die akoestisch en thermisch het meest optimale resultaat bieden. Locus creëert extra ruime loftstudio's parallel aan de straat. Een uniek concept door de zaakvoerder van Locus in Berlijn ontdekt, waardoor in elke loftstudio het daglicht volop binnenstroomt. Trinity kent ook verschillende unieke kenmerken zoals de mooie erkers die uitkijken over de ganse lengte van de straat. Ideaal voor een gezellige zitbank of werkhoek. Of wat dacht je van de grote schuiframen die een overdekt terras creëren in de loftstudio’s aan de straat? De units achteraan kijken dan weer uit op een rustige en zonnige binnenplaats. Je geniet zowat gans de dag van de zon op de mooie terrassen op het gelijkvloers, afgewerkt met comfortabele houten zitbanken.

En eindelijk is er plaats voor jouw hobby! De ondergrondse bergingen (subway) zijn er in verschillende groottes. Deze mooie ruimtes mét vloerverwarming wachten enkel nog op jouw creatieve invulling. Daarnaast kan je hier ook makkelijk je was- en/of droogmachine kwijt. Zo creëer je extra ruimte in je loft.

In de penthouse met fenomenale ramen en twee terrassen, heb je een prachtig en wijds zicht/ Deze units worden casco opgeleverd, zodat je ze helemaal naar jouw smaak en noden kan inrichten.

In de nok van het dak, werden 10 nestkasten voor gierzwaluwen ingebouwd. Zo beschermden we meteen ook deze bedreigde vogelsoort!

Project Trinity
Aantal 14 units
Type Loftstudio's en penthouses

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of meer informatie:

T 09 218 71 91
E sales@locus.be